V2

Viihdettä ja videopelejä. V2.fi on suomalainen videopeleihin ja viihteeseen keskittynyt sivusto. V2.fi tarjoaa tuoreimmat uutiset pelien, musiikin ja leffojen maailmasta viikon jokaisena päivänä – myös viikonloppuisin.

Arvostelemme tuoreimmat PC-, konsoli- ja mobiili- pelit, uutuuselokuvat sekä kiinnostavimmat musiikkiuutuudet. Viihdelaitetesteissämme tarkastellaan kaikkea radio-ohjattavista leluista ammattilaisten käyttämiin pelihiiriin ja hifi-kaiuttimiin. Joka viikko julkaistaan myös useita artikkeleita, muun muassa huippusuositut videotestit, haastattelut, kilpailut sekä sunnuntailukemiset. Sankan lukijajoukon keränneet ”kevyiden” linkkien ja videoiden kokoelmat kootaan viikoittain sekä viihde- että pelimaailmasta. Sosiaalisessa mediassa V2.fi:n löytää aktiivisesti hyörimästä Facebookista, Twitteristä ja Youtubesta.

V2.fi:ssä käy viikoittain 35 – 50 000 uniikkia kävijää, joten peleihin keskittyvien suomalaisten sivustojen joukossa V2.fi on kirkkaassa top-3:ssa. Kävijätutkimuksen perusteella ylivoimaisesti suurin osa V2.fi:n käyttäjistä on 15-35-vuotiaita miehiä, eli pelien ja viihteen kuluttajien ydinjoukkoa.

Tutustu palveluun osoitteessa: www.v2.fi