Stara.fi – Viihdetaivas verkossa. Stara on Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti. Viikoittain Stara tavoittaa yli 800.000 nuorta aikuista. Julkaisu tarjoaa tuoreiden viihdeuutisten lisäksi supertähtien haastatteluja, ajankohtaisia viihdevideoita, ääni- ja videopodcasteja sekä katsaukset viihdealan uutuusjulkaisuihin. Jokainen artikkeli avaa yhteisöllisen keskustelun, jossa lukijat voivat vaihtaa mielipiteitään.

Tutustu palveluun osoitteessa: www.stara.fi

 

Profiili

Stara.fi:n kävijöistä 60% on naisia. Tyypillinen kävijä on 28-vuotias kaupungissa asuva nainen. Kävijöiden tärkeimmät kiinnostuksen kohteet ovat viihde (musiikki, elokuvat, TV-ohjelmat), fitness, terveys ja hyvinvointi, muoti ja kauneus, koti ja sisustaminen, treenaaminen ja kokkaus. Tuleviksi hankinnoiksi käyttäjät mainitsevat vaatteet, ravintoloissa käynnin ja juhlimisen, kirjat, lehdet, elokuvissa käynnin sekä elokuvien ostamisen.

 

Tunnusluvut

  • 2.000.000 sivulatausta / viikko
  • 800.000 eri kävijää / viikko
  • Yli 30% kävijöistä on mobiilikäyttäjiä
  • Keskimääräinen vierailuaika sivustolla noin 1 min
  • Sivulatausten määrä 1,5 / kävijä

 

Mainostamismahdollisuudet

Stara.fi:ssä onnistuu erikoisemmatkin luovat mainosratkaisut ja ne sopivat muutenkin viihdepalveluun hyvin. Kyselyt ja testit ovat suosittuja kävijöiden keskuudessa. Stara.fi-palvelun sisään voidaan rakentaa mainostajalle sisältöosio mainostajan materiaalien pohjalta. Stara.fi:llä on todella vahva sosiaalisen median presenssi, jota voidaan hyödyntää kampanjoinnin tukena. Myös Staran toimitus voidaan valjastaa mukaan kampanjaan.

 

Menestyneitä mainostajia

Elokuva- ja TV-ohjelmalanseeraukset, festarit, keikat, pikaruokaravintolat, ravintolat, yökerhot, virvoitusjuomat, oluet, siiderit, lonkerot, viinit, muoti ja kosmetiikka, teleoperaattorit, koulut, jne.