Oma aika

Oma Aika on laadukas yleisaikakauslehti 50+-ikäisille naisille ja miehille. Sen aihealueet ovat terveys ja kunto, perhe- ja ihmissuhteet, oma talous ja laki, työelämä ja matkat sekä ajatuksia herättävät henkilöhaastattelut. Omalle Ajalle on kunnia-asia tarjota hyötytieto selkeästi. Oma Aika yhdistää tärkeän tiedon ja suuret tunteet ainutlaatuiseksi lukupaketiksi. 50+-ikäiset ovat terveempiä, vauraampia ja rohkeampia kuin koskaan aikaisemmin. Siksi Oman Ajan henki on: ”Olen 50+ ja ylpeä siitä.”

Omaaikalehti.fi tarjoaa tiheästi päivittyvän, tiiviin paketin Oma Aika -brändin ydinaiheista: terveys ja kunto, perhe ja ihmissuhteet, oma talous ja laki, matkat ja henkilöhaastattelut. Oma Aika on aktiivisesti läsnä myös sosiaalisessa mediassa. Raikkaat blogit johdattavat 50+-ikäisten maailmaan.

Tutustu palveluun osoitteessa: www.omaaika.fi

Profiili: 87% on naisia. 87% on yli 50+-vuotiaita. 81% on aikuistalouksia. 20%:lla taloudentulot ovat yli 75.000€. 99% vastaa päivittäisostopäätöksistä. 86% on kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista. 51% käyttää ylimääräisen rahansa ulkomaanmatkailuun.

Tavoittavuus: 3.000 kävijää / viikko