Olivia

Terävä ja tyylikäs. Olivia on koulutettujen kaupunkilaisten 30+-naisten suorapuheinen lehti. Nämä sekä-että-naiset yhdistelevät elämässään ristiriitaisilta näyttäviä asioita: ura ja äitiys, valta ja viehätysvoima, eettisyys ja materialismi. Olivia etsii huolellisesti toimitetuissa jutuissaan vastauksia kysymyksiin, joita lukijat pohtivat. Ytimessä ovat myös suosittelut: kosmetiikasta, vaatteista, kirjoista ja resepteistä. Olivia haluaa tarjota laatutietoisille lukijoilleen parasta. Lehteä tehdään ja luetaan rakkaudella.

Olivialehti.fi on elinvoimainen brändilaajennus. Sivuston ydinsisältöä ovat huippusuositut tyyli- ja lifestyleblogit. Lisäksi sivustolta voi poimia parhaat reseptit viikonloppuun, katsoa kauneusvinkkejä ja -videoita sekä lukea muotiaiheisia juttuja. Verkossa pääsee myös tekemään lehteä yhdessä toimituksen kanssa Oma Olivia -palvelussa.

Profiili: 93% on naisia. Suurin ikäryhmä on 30-39-vuotiaat. 53% on lapsiperheitä. Yli puolet on korkeasti kouluttautuneita. Lähes kolmanneksen tulot ovat yli 75.000€ vuodessa. 82% on kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista. 79% on kiinnostunut pukeutumisesta ja muodista.

Tavoittavuus: 56.000 kävijää / viikko

Tutustu palveluun osoitteessa: www.olivialehti.fi