Fonecta

Fonecta.fi on Suomen suosituin hakupalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 650 000 eri kävijää. Fonecta tarjoaa henkilöt ja yritykset yhdestä palvelusta. Palvelun avulla saa haettua henkilöt, yritykset, palvelut ja puhelinnumerot. Fonectan kartat ja reitit ovat erittäin suosittuja tuottaen yli 2 miljoonaa reittihakua kuukaudessa. Fonecta tarjoaa myös maksullisen rekisterinumerohaun.

Tutustu palveluun osoitteessa: www.fonecta.fi

Profiili

Tyypillinen Fonecta.fi:n kävijä on 51-vuotias nainen. Hakupalvelun suurin ikäluokka on yli 60-vuotiaat. Käyttäjät ovat sukupuoleltaan melko tasan, 52% käyttäjistä on naisia. 44% kävijöistä asuu pienellä paikkakunnalla. 25% kävijöistä on eläkeläisiä ja 24% työntekijöitä. 42% kävijöistä asuu puolisonsa kanssa ja 32% yksin. 34% kuuluu tuloluokkaan 25.-50.000€. 81% käyttää sivustoa vapaa-aikaan ja harrastustoimintaan liittyen. Kävijät suosivat kivijalkaliikkeitä ja ovat kiinnostuneita autoilusta, kodin kunnostuksesta, matkailusta ja tuotteiden kotimaisuudesta.

Tunnusluvut

  • 2.800.000 sivulatausta / viikko
    Yli 650.000 eri kävijää / viikko
    Yli 30% kävijöistä on mobiilikäyttäjiä

Mainostamismahdollisuudet

Bannerinäkyvyydellä tavoittaa laajan massan. Perusbannerinäkyvyyden lisäksi myös muun muassa räätälöidyt karttaratkaisut ovat olleet tehokkaita. Mobiilimainonta toimii erinomaisesti.

Menestyneitä mainostajia

Pankit, vakuutusyhtiöt, autot, lentoyhtiöt, valmismatkat, hotellit, liikenneasemat, terveys- ja hyvinvointi, puhelinoperaattorit, jne. 

*päivitetty 17.11.2016