AfterDawn on Suomen suurin itsenäinen teknologiaan keskittyvä verkkojulkaisu. Palvelu koostuu useista eri osa-alueista, joihin kuuluvat mm. IT-alan uutiset, tuotearviot, ohjelmistojen latauspalvelu sekä kattavat tietotekniikkaan ja viihde-elektroniikkaan keskittyvät keskustelualueet.

Tutustu palveluun osoitteessa: fin.afterdawn.com

 

Profiili

Tyypillinen sivuston käyttäjä on tekniikasta kiinnostunut, 36-vuotias kaupungissa asuva mies. Mieskäyttäjät korostuvat hyvin vahvasti. Noin 80% käyttäjistä on 18-49-vuotiaita. Käyttäjät ovat valmiita uhraamaan keskivertoa enemmän rahaa kodin viihde-elektroniikkaan, tietotekniikkaan, älypuhelimiin, laajakaistaan sekä olohuonetekniikkaan. Käyttäjien mielenkiinnonkohteita ovat mm. televisiot, erilaiset suoratoistopalvelut, huipputason tietokoneet, kotiteatterin audiojärjestelmät ja pelikonsolit sekä pelit. Palvelun käyttäjät tekevät ostopäätöksensä verkkopalveluista löytyvien mielipiteiden, arvioiden ja kommenttien perusteella – ja käyttävät verkkokauppoja aktiivisesti.

 

Tunnusluvut

  • Yli 500.000 sivulatausta / viikko
  • 180.000 eri kävijää / viikko
  • 25.000 uutiskirjeen tilaajaa

 

Mainostamismahdollisuudet

AfterDawnissa onnistuu perinteinen bannermainonta, mutta palvelu taipuu myös luoviin ratkaisuihin tarpeen mukaan. Sisältöyhteistyöt ja erilaiset räätälöidyt ratkaisut ovat erittäin tehokkaita tapoja puhutella palvelun kohderyhmää. Elektroniikkalaiteiden testiryhmät ovat olleet menestys.

 

Menestyneitä mainostajia

Tietotekniikka (PC-komponentit, kannettavat tietokoneet, uusimmat näytönohjaimet), kotiteatteri (taulutelevisiot, uusin tekniikka, kotiteatterin audiojärjestelmät, mediatoistimet, pelikonsolit ja pelit, high end- älypuhelimet ja mobiililaajakaistat, supernopeat laajakaistat, IT-alan työpaikkailmoitukset, IT-alan opiskelumahdollisuudet sekä video- ja musiikkipalvelut jne.